LWEO

Tabletpakketten

Tabletpakketten en combipakketten

De papieren LWEO-lesbrieven worden ook digitaal aangeboden in de vorm van zogenaamde tabletpakketten. De papieren lesbrieven zijn een-op-een omgezet naar bestanden voor de iPad.
Om het tabletpakket te kunnen toepassen wordt gebruik gemaakt van App4Learning dat gratis gedownload kan worden. Met App4Learning kunnen leerlingen bij de lesbrief zelf notities maken, links naar websites en markeringen vastleggen. Uitwerkingen kunnen in de vorm van een notitie aan de docent gestuurd worden, die op zijn beurt zijn eigen notities met de klas kan delen. De leerlingen krijgen een licentie, waardoor ze voor een bepaalde periode gebruik kunnen maken van de tabletpakketten. De aantekeningen en notities blijven al die tijd bewaard. De periode varieert per methode.
Tabletpakketten worden per leerling besteld, rechtstreeks bij de LWEO of via de tussenhandel. De LWEO heeft verschillende pakketsamenstellingen gemaakt, zodat de docent kan blijven bepalen welke lesbrief hij in de klas gaat behandelen.
Wilt u zowel de papieren versie als de tabletversie van de lesbrieven ontvangen, dan bestelt u een combipakket. De tabletkeuzepakketten voor havo en vwo zijn niet in een combipakket te bestellen. Bij een bestelling van een papieren keuzelesbrief wordt geen korting gegeven op het tabletkeuzepakket.
Voor een overzicht en prijzen van tabletpakketten en combipakketten: klik hier.